Säg hej!

Du når oss via formuläret längst ner på denna sida, eller via:
Mail: contact@visitsveg.com
Telefon: 070-622 05 00
Facebook eller besöker oss på Ljusnegatan 1, 842 32 Sveg

Vi finns på plats helgfria vardagar mellan 08:00-16:00! : )

NIKLAS OHLSON
Destinationschef
niklas.ohlson@destinationsveg.se
070 237 65 10

Niklas tog sina första steg på Äggens myrar, har repat i Ungdomens hus på ”Ön” och under ungdomens glansdagar kört skoter upp på Björnberget för kvällsåkning. En händig typ som snickrat ihop såväl bostad som 15 år på Stadium, senast på marknadsavdelningen – där han arbetat med evenemang som Vasaloppet och Vätternrundan. Men nu är han tillbaka i Sveg, till sin egen, familjen, barndomsvännernas och Destination Svegs stora glädje.

 

KAJSA MALM
Projektkoordinator
kajsa.malm@destinationsveg.se
070 442 23 33

En social långdistanslöpare, seglare och skidåkare med förflutet som frisör. Innan flyttlasset landade i Sveg var det Söderköping och Norrköping som gällde och Kajsa slår gärna ett slag för S:t Annas skärgård och dess smultronställen. Vilket av Svegs alla smultronställen som blir just hennes favorit återstår att se.

 

NATHALIE LILJEDAHL
Projektkoordinator
nathalie@destinationsveg.se
070 622 05 00

Nathalie trivs som fisken i naturen, där bland annat skoterturer och bärplockning ligger henne varmt om hjärtat. Hon har jobbat inom turismnäringen sedan 2009 och har en examen i turismvetenskap. Det var jobb som tog Nathalie till Sveg men kärleken som fick henne att stanna. I sin roll som projektkoordinator hoppas hon kunna bidra till att fler förälskar sig i Härjedalen.

 

Kontaktformulär