Upplevelser för hela familjen
Favorit! Spara!

Aktiviteter sommaren 2019!

Familj / Natur / +3
+

Här har vi samlat ett urval av aktiviteter du bara inte får missa under din vistelse här i Östra Härjedalen och det bästa är, det finns något för hela familjen. 

Northern Moments
I Ängersjö strax utanför Sveg kan du uppleva naturen på ett annorlunda sätt. Northern Moments erbjuder både dagsturer och flerdagars arrangemang med hundspannet med kost och logi inkluderat. Spana in hemsidan för att inspireras av ett rofyllt och annorlunda äventyr i vildmarken. Northern Moments.

Svegsbadet
Oavsett väder kan hela familjen njuta på Svegsbadet. Ett äventyrsbad med vattenrutschkana, hopptorn, relax, motionsbanor och café. Svegsbadet är ett riktigt trevligt utflyktsmål där du soliga dagar kan njuta på den härliga terassen.

Café Cineast
Åk inte ifrån Sveg utan att ha besökt Café Cineast! Förutom att de har fantastiska bakverk och delikata luncher andas inredningen 50-tal med filmtema. En riktig upplevelse!

Kanotuthyrning i Ytterhogdal
I Ytterhogdal på Folkets Hus kan du hyra kanot om du är på jakt efter en härlig dag i naturen. Det kostar 200 kr/timme och 100 kr för en extra timme samt 800 kr/dag. Det går även att hyra en kanotvagn för 25 kr/dag. Flytväst ingår i priset.