Upplevelser för hela familjen
Favorit! Spara!

Aktiviteter vintern 2019

Familj / Fiske / +5
+

Njut av vintern på bästa sätt. Här finns ett urval av aktiviteter du bara inte får missa under din vistelse här i Östra Härjedalen och det bästa är, det finns något för hela familjen. 

Northern Moments
I Ängersjö strax utanför Sveg kan du uppleva naturen på ett annorlunda sätt. Northern Moments erbjuder både dagsturer och flerdagars arrangemang på släde, med kost och logi inkluderat. Spana in hemsidan för att inspireras av ett rofyllt och annorlunda äventyr i vildmarken. Northern Moments.

Svegsbadet
Oavsett väder kan hela familjen njuta på Svegsbadet. Ett äventyrsbad med vattenrutschkana, hopptorn, relax, motionsbanor och café. Svegsbadet är ett riktigt trevligt utflyktsmål där du soliga dagar kan njuta på den härliga terassen.

Café Cineast
Åk inte ifrån Sveg utan att ha besökt Café Cineast! Förutom att de har fantastiska bakverk och delikata luncher andas inredningen 50-tal med filmtema. En riktig upplevelse!

Skoterweekend på Lillhärdals Camping
Lillhärdal är byn med närhet till natur, fjäll och milslånga skoterleder. På Lillhärdals camping bor du bekvämt i stugor och har skoterleder runt knuten. Mat, boende och skoterhyra för 2 dagar är inkluderat i priset. Kontakta campingen för information. Deras hemsida hittar du här!